2011 m. spalio 7 d., penktadienis

Alex žaislai

Dar vienas smagių ir kūrybiškų žaislų gamintojas yra amerikiečių kompanija Alex. Šios kompanijos žaislai sukuria mažyliams naują fantazijų pasaulį, kuris kuriamas tiek vaiko kambaryje, tiek ir vonioje, tiek ir išėjus į kiemą.
Alex kompanija savo veiklą pradėjo 1986 metais ir šiuo metu jau yra sukūrę virš 1000 visame pasaulyje populiarių vaikiškų žaislų. Kompanija yra gavusi apie 300 apdovanojimų už savo gaminių kokybę ir išskirtinumą.

Alex žaislai skirstomi į šias grupes:


vonios žaislai – linksma ir naudinga pramoga vonioje. Skirti lavinti įvairiems vaikų sugebėjimams tiesiog linksmai žaidžiant vonioje, galima žaisti, statyti, piešti ir netgi groti, platus asortimentas: nuo vonios kreidelių iki muzikinių vonios žaislų.
ALEX “Junior”: žaislai patiems mažiausiems, lavina mažylių vaizduotę, smulkiosios motorikos įgūdžius, regėjimo ir lytėjimo pojūčius, ryškios spalvos atkreipia dėmesį į svarbiausias ALEX žaislų savybes.
ALEX “Little Hands” - specialiai sukurta mažų vaikų rankytėms. Žaislai ikimokyklinio amžiaus vaikams, skirti įgyti įgūdžiams, kurių prireiks pradėjus eiti į darželį ar mokyklą.  Su šiais žaislais mažyliai gali mokytis apsirengti, susivarstyti batelius, atlikti įvairius smulkius darbelius.
ALEX “Let’s play! - pasinerk į žaidimų pasaulį. Ne tik namų, bet ir lauko žaidimams, daugiafunkciniai: pvz., žaidimo kilimėlis susilanksto ir į žaislų krepšį.
ALEX "Art" produktai skirti piešimui, tapymui bei įvairiems kūrybiniams darbeliams.  Ypač gerai pritaikyti patiems mažiausiems: kreidelės, flomasteriai yra tokių formų, kurias patogu laikyti mažose rankytėse. Šepetukų šeriai natūralūs; pieštukai, kreidelės, flomasteriai pritaikyti specialiai mažoms rankytėms.  Žirklės kerpa tik popierių, taigi mamos gali nesijaudinti, kad vaikas įsikirps sau, ar sukarpys užuolaidas .


Alex žaislai tai gyvenimo būdas, jie skirti mokytis, atrasti, pažinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą